Annars går det att äta den rakt ur glaset. Socker efter tyckte, jag valde att inte tillägga något socker eftersom kokosmjölken tillför en naturlig sötma
Om du vill kan du ställa in den i ugnen under grillen några minuter, men det är inte nödvändigt. Jag har tidigare varit väldigt skeptiskt till just grönkål, mycket därför att den har en sådan kravfylld hälsostämpel, men också för att den är lite svårsmält
Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihop så att du kan dela den i tre bitar. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Så när minsta tösen såg att jag hackade i zucchini och prompt påpekar att hon INTE tänker ätadet. svarar jag glatt och sedan sätter hon i sig tre portioner efter att ha konstaterat att detinte fanns zucchini i hennes lasagne
Jag bestämde mig därför för att prova lägga in blomkål. Sedan jag hittade den goda vildgurkan för en tid sedan, fick det mig att fundera på om det ända inte är möjligt att med inläggningar utan socker ändå
Med lite bacon i hadedet blivit ännu godare och så hadedet funkat som ensamrätt. För övrigt känner jag mig ganska ensam om att uppskatta rådande vinterväder
Så skulle jag vilja ha det varje dag, men så kan det ju inte vara alltid ibland måste jag ju jobba. Dessa bjöd jag på när mina underbara pojkar kom hem från skolan idag
Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen. Det här brödet är så gott. (jag har tagit recept rakt av från Nilla's Kitchen, men bytte ut nyponskalmjöl mot durramjöl
Jag tänker inte be om ursäkt och det finns många bra anledningar. Jag har helt enkelt saknat inspiration och känner att Instagram tagit över bloggandet lite
Säsong eller ej, så vet jag att det finns människor som inte är så förtjusta i makrill. Tidigare hadejag oftast stekt den, någon gång grillat, med aldrig ugnsbakat den i sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.