Jag har i mitt arbete som kost- och näringsrådgivare, och även i mitt eget liv, hämtat inspiration från några olika kosthållningar, till exempel lågkolhydratskost, blodsockerbalanserande kost (GI), Rawfood, inflammationsdämpande kost, medelhavskost och att äta för optimal syra-basbalans
Det finns säkert utbyteslistor på nätet men jag brukar oftast experimentera mig fram eller använda ett recept som du vet funkar (recept från internet eller kokbok) och utgå ifrån det
Gott blir det om det serveras medbär vid sidan om. Börja med att lägga gelatinbladet i blöt. Socker efter tyckte, jag valde att inte tillägga något socker eftersom kokosmjölken tillför en naturlig sötma
En nötbotten fylld med jordnötssmör och toppad med mörk choklad (helst sockerfri) somjag senare bytte mot sockerfri chokladsirap (finns att köpa hos Gymgrossisten)
Jag lovar jag tänkte på er när det var som tyngst. Jag ska gå igenom lite bilder idag och försöka sammanfatta helgen som bjudit på goda drinkar, massor av god mat i trevligt sällskap
”Ta vad du vill ha och ät hur mycket du vill” är min stadiga replik. Har sonen kompisarpå vardagsmiddag brukar jag se till att det finns flera olika frukter hemma och så brukar de får vara med och göra sin egen fruktsallad/fruktportion med de frukter som de vill ha
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Med sin omedelbarhet och sin förmåga att skapa en öppen atmosfärär de uppskattade i arbetsgrupper. Jagär enligt grafen tydligen rätt så dominerande (drar till vänster) och så ärjag människocentrerad (drar uppåt)
Vilda tankar har gett mig detta recept somjag testade när vi var i Alingsås. Vi var verkligen vrålhungriga efter vår cykeltur å jag lovar att detta var gott - mycket gott
Aquafaba är väldigt populärt i vegansk matlagning och bakning - främst som ett äggersättningsmedel. Aquafaba är vätskan som finns i en burk kikärter, och för den delen även i andra bönburkar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.