Svisch sa det, för varkenjag eller Mr C kunde motstå denhärgodsaken, det räckte liksom inte bara med en bit, nope här moffade vi i oss både till eftermiddagsfikat och sen efter middagen också, häpp
Så här på vintern tycker jag det är gott med envärmande soppa till lunch. I pumpasoppan klickade jag matyoghurt och sweet chilisås och sedan strösslade jag över färsk koriander
Att efter en god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärna lite ovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Jag tycker dessutom att det är svårt att sätta fingret på vad jagärsugen på. Detta skulle inte bli en av de gångerna då jag sjunker till de varma mackornas ynkligaste vrå
I hennes kokbok ”Det goda franska köket” har jaglärt mig att göra Bœuf Bourguignon, Coq au vin, löksoppa, sautera lök, göra fisksoppa, aioli, queneller, rouille, céleri-rave rémoulade och en massa annan fantastisk mat
****Jag har misslyckats med allt för många soppor som slutat i tunna buljonger när de egentligen ska vara krämiga och lena soppor, så därför kokar jag alltid upp en större mängd vatten/buljong än vad som behövs, separat, för att kunna späda soppan om den blir för tjock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.