Jag ska laga maten och i dag var första dagen på mitt nya jobb - jag ska bli mattant. Hemma gör jag egna fiskpinnar också men det väntar jag lite med, det är väldigt nytt för mig att jobba i skolkök
Jag tänkte mig hela tiden att jag måste göra dessa kakor bli fina som dom andra. Jag kom ihåg när jag gjorde dessa kakor för första gången blev helt katastrof, misslyckligt
Skulle jag inte börja städa då för då skulle jag bli försenad till jobbet. Receptet har jag hittat hos Ann-Louise på Lilla Matdériven somjag väl hyllar ungefär lika ofta somjag hyllar disaronno, men hon är ju så himla bra på det här med enkel och vegetarisk mat, och bra mat för barn, och bra på det här med äggfritt och nötfritt och sockerfritt och giftfritt
) Eftersomjag själv inte var hundra procent nöjd med denna så blev jag verkligen superförvånad och har just precis (efter några dagar) lyckas smälta in att jag faktiskt vann
Som du för övrigt kan byta ut mot valfria bär, frukter eller nötter. Men har lyckats med att sträcka mig i ryggen (fråga mig inte hur för jag har ingen aaaning haha) så det får väl bli till att köra ben fast att det är trappträning dagen efter
Jag kommer att köra två klasser under våren. Vårschemat på träningsanläggningen- Fitness24Seven - där jag är gruppträningsinstruktör är snart spikat. På onsdagar (som vanligt) kommer jag att köra Intense Strenght 45 min och Box 75 min
Fördela lika mycket svamp-lök blandning i mitten på varje smördegsplatta. Vill du kan du nu också göra somjag gjort, skala några små pickleslökar och låt dem koka med i såskoket
Jag vet inte riktigt vad jag vill komma med det här förutom att även om det kan tyckas som en temporär förälskelse så vill jag bara säga att jag genuint gillar det mesta
Mmm, bakar man så pass mycket somjag gör ibland så tänker man ständigt på nya recept. Nu ska du INTE vispa ihop detta utan rör om försiktigt tills det är en smidig smet som sitter ihop
Enklaste, enklaste grönsaksbiffarna med bara några få ingredienser, som blir härligt krispiga eftersom dom vänds i ströbröd (eller panko somjag använde, som också är ett slags ströbröd men med större flingor)
Det är fredag och jag vet att ni är många där ute som kommer att äta tacos ikväll. Men tacos går ju att variera i (nästan) all oändlighet, några av mina favoriter är nachos, quesadillas och tacopaj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.