Tripple chili cheese burger – och grillambassadör för Quorn i sommar. Bägge två är klassiker på bloggen och finns med i min bok om vegetarisk BBQ, som kommer ut i nyutgåva nu till sommaren
Det är därför jag spär ut såsen med vatten här i avsnittet, och använder ganska lite per pizza. Du tar en rund knäckeplatta, blandar en tomatsås av tomatpure, olivolja och kryddor som du brer på mackan istället för smör, och sen på med valfri topping
När de tidigare försökt hitta på vegetariska alternativ så har det lätt hamnat i det vanliga, nån falafelrulle, lite nachos och kanske en pasta med tomatsås
Skiva halloumin och stek i olivolja på medelhög värme tills den blivit gyllenbrun. Det gör mitt liv sjukt mycket rikare och hela grejen med skrivandet så väldigt mycket roligare
Jag får väl återkomma med ett recept på en tomatfri, vegetarisk stroganoff vid ett senare tillfälle, så att ni kan jämföra och se vilken variant som ni tycker är godast
Då kom jag och tänka på den godaste förrätten som verkligen ger en sommarkänsla. Idag var det lite mer sommarkänsla och med sommaren så kommer även kalas och stora bjudningar (jag tänker på studenten och skolavslutningar men också midsommar och allt)
Häll på färsen och låt steka med några minuter. Först ut blev en nyttig och godvegetarisk tacotårta. Jag blev så inspirerad att jag genast ville sätta igång och laga något av alla goda recept
Hä om dagen såg jag ett avsnitt av "Landet brunsås" som handlade om "den svenska köttfrossan". Jag skrev även en matsedel och tänker försöka lägga in lite vegetarisk kost här hemma, som min moster är väldigt bra på
Saken är den att jag har så SJUUUUUUKT fullt upp med en massa olika spännande projekt just nu – men att majoriteten av dem handlar om vad som kommer att dyka upp på bloggen om ett tag, inte just nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.