Självklart ska ni få receptet på wienerkakorna Joline bakade. Det är en kul kaka att bara för det ska rullas och plattas, och göras fåror och fyllas med sylt och sen dekoreras med kristyr
Hej allihopa. Visst är det skönt med helg och denna helg om någon är verkligen extra skön… Hela veckan och även förra har vi haft sjukstuga här med feber, hosta och förkylning AB
Flexade ut lite tidigare från jobbet idag, åkte hem och satte igång och bakade matiga muffins. Ett recept från Rosa kokboken II, kokboken där kända kvinnor delar med sig av sina möten med cancer och sina tankar kring mat och träning
Joline gjorde riktigt tunna hamburgare på grillen häromdagen, som jag tycker är allra godast. Originalreceptet på denna goda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål att upprepas
Joline och jag och Bronco styr kosan mot Kalmar för att shoppa lite. Fredag och äntligen helg. En skön känsla då alla är hemma och lediga tillsammans och som alltid är fredagarna lite extra kvällslata, lite som att pysa ut luften på en badboll som studsat runt hela veckan
I tisdags gjorde dom langos på hemkunskapen i Jolines klass. Ett arbete där dom också skulle räkna ut kostnader och portioner av de rätter dom valt i respektive grupper
/Joline. Jolines Äppel Päppel-Kräm. Hej på er. Nu har jag testat ännu ett gott recept på sötsaker. Då jag tycker om att experimentera och testa nya, nyttiga recept i köket så var detta ett måste för mig som är galen i choklad
Joline lagar 2-rätters på vår bröllopsdag. Har ni tänkt på en sak. Eller de kanske bara är jag som är knasig, men vilka smakperioder man (jag) ofta fastnar i… Alltså ibland är jag väldigt ”tomatig” och lagar mycket köttfärssås med krossade tomater, extra ketchup på och grytor med tomatpuré, buljonger med grönsaker och just TOMATIGA smaker
Joline och jag gjorde en galet god kycklingrätt i söndags efter allt julbak och godiskokande. Marinaden till kycklingen rörde Joline ihop och smakade av och den blev riktigt god, stark och full av smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.