Italienska Kalvrullader med Marsalasås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 skivor kalv innanlår
  • 8 skivor parmaskinka
  • 8 msk soltorkade tomater strimlade
  • 8 msk riven parmesanost
  • Färsk salvia
  • Salt
  • Peppar
  • Tandpetare
  •  
  • Såsen
  • 3 msk gul lök finhackad
  • 3 msk syltad paprika finhackad
  • 6 msk champinjoner färska
  • 4 msk kalvfond flytande bong´s
  • 5 dl vatten
  • 1 msk svartvinbärsgele
  • 4 cl marsalavin
  • går att byta ut till sherry eller portvin
  • Redning
  • 1 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.