Italienska kalvfärsbullar i marsalasås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g kalvfärs
  • ½ dl vispgrädde
  • 1 ägg
  • 1 skiva torrt vitt bröd
  • 1 vitlöksklyfta
  • 50 g riven parmesanost
  • ½ kruka basilika
  • Några kvistar timjanblad
  • efter behag
  • ½ citron
  • finrivet skal
  • Salt
  • Peppar
  • 4 msk olivolja
  •  
  • Marsalasås
  • 150 g champinjoner
  • 1 dl kalvbuljong
  • 2 dl vispgrädde
  • 4 dl marsalavin
  • Salt
  • Peppar
  • ½ kruka basilika
  • 4 portioner färsk pappardellepasta
  • Riven parmesanost till servering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.