Varannan dag borde väl funka det med. Idag får ni rejälare husmanskost med kött och potatis. Vill ni skippa potatis även idag så ersätt den med exempelvis skurna skivor av blomkål
Polenta med bacon och svamp. Här blandade jag polentan med parmesan men man kan tillaga den på många olika vis, som att t ex steka, grilla eller fritera, så det kommer alldeles säkert bli mer polenta här i vrån framöver
Rör i persilja och smaka av med ev mer salt och peppar. 2 pers. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.