Men inte kantareller den här gången utan hederliga champinjoner som du kan plocka i nästan vilken butik som helst - i en krämig risottomed purjo och bacon
Fräs löken och svampen i en stekpanna med lite smör tills de har fått en fin stekyta. Personligen älskar jag karljohansvamp i risotto och idag använde jag det tillsammans med champinjoner för att får den där härliga karljohan-smaken som verkligen blir pricken över i
Blanda ner korv, persilja och ost i risotton och servera. Smaka av med salt och peppar. Späd med den varma buljongen, lite i taget tills all buljong är slut och risotton är krämig, ca 20 min
Skiva svampen och fräs i smör tills den fått in färg,blanda sedan ner i risotton. Till maten, det är ju ingen hemlighet hur jag känner inför risotto (jo jag älskar det) och det här är mitt senast provade risottorecept, med svamp och saffran
Skiva svampen och bryn i smör i en stekpanna. Dra av från värmen och blanda i färsk-osten. Tillsätt ev mer vatten för att få en krämigare konsistens på risotton
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.