400 g kycklingbröstfilé. 300 g tagliatelle. 2 vitlöksklyftor. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g kycklingbröstfilé 300 g tagliatelle 250 g fryst bladspenat 2 vitlöksklyftor 50 g soltorkade tomater Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2½ dl Kelda® mellangrädde
Italiensk korv med basilikarisoni – gör så här. Skär djupa skåror i korven men inte helt igenom. Torka av de marinerade tomaterna med hushållspapper och skär dem mittitu
Tack för alla kommentarer om den italienska buffé, självklart ska ni få recepten, jag börjar redan ieftermiddag/kväll så det kommer väl spottas ut recept här på löpande band sen
en krämigpastasås med kycklingfilébitar, bladspenat, grädde vitlök och soltorkade tomater. Får man lov att fresta med ett smarrigtmiddagstips trots den sena timmen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.