Strimla kycklingen och bryn den i en stor stekpanna med smör. Salta och peppra. Skala och hacka vitlöken och lägg ner i pannan tillsammans med sköljd spenat och strimlade tomater
Ska tipsa om en riktigt god kycklingpasta som jag gör lite då och då. Italienskkycklingpasta4 portca 300 g pasta250 g fryst bladspenat el 150 g färsk2-3 kycklingfiléer, ca 400 g 2 vitlöksklyftor6-8 marinerade soltorkade tomatersmör1 tsk salt1 krm svartpeppar2½ dl gräddeKoka pastan
kycklingpasta med soltorkade tomater och spenat. Krämig kycklingpasta med spenat & soltorkade tomater. Till dagens lunch blev det denna krämiga maträtt
Servera gärna med prosciutto eller någon annan italiensk lufttorkad skinka. Blanda snabbt samman ingredienserna till pajdegen, använd gärna matberedare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.