Nu ska jag inte traggla mer om det, vet hur jädrans nyfiken jag själv blir när någon pratar om A men inte avslöjar B så jag lovar att knipa igen tills allt har fallit på plats
När de svalnat en aning toppade vi dem med äggformade kulor av den grymt goda kräftröran. Det händer ganska sällan numera att jag blir bjuden på något som jag aldrig tidigare smakat i en eller annan variant, men den Öjebytoast som J och J bjöd på var en ny smaksensation, som bokstavligt talat fick min gom att jubla
Snart är vecka tvåav dieten avklarad. Idag trodde jag verkligen att jag skulle börja gråta av utmattning, men då står han där, på sidan, hejar, räknar och pushar och så vips
Det bästa med denna typ av bollar är att man känner sig. Jag var på presseventet och smakade på dessa tårtor och en av de som jag gillade mest var en tårta som smakade kardemumma
Koka upp gräddkaramellen, tag av från värmen. Här får ni recepten på de tokigt goda fyllningarna till chokladpralinerna från idag, de här måste ni prova
Vitt bröd med en klick färdigköptisahavsröra, två skivor avocado och några av benen från krabban. Som jag skrev om igår, bordet var dukat i sprakande höstfärger med servetter i samma nyanser
Ta de frukter du får tag i, se gärna till att få med olika färger och toppa eventuellt med nötter och kakaonibs (bitar av kakaoböna) eller hackad mörk choklad för att få ännu mer näring och härlig crunch i tuggorna
Det är ju den som avgör smaken och den bör helst få puttra en stund på spisen. Låt såsen småkoka några minuter för att bli av med mjölsmak och glöm inte att hela tiden vispa så att såsen inte bränns i botten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.