And even though I love my blog and blogging, it'sgood to have some time "off". Och ibland är det skönt att få vara lite ledig från bloggen också, även om jag älskar att blogga
Jag är säker på att jag kommer att hitta en Cillaversion av paleo, och kanske rentav redan har och då spelar det kanske inte större roll för mig om jag ibland äter något jag inte bör äta
Och visst var det gott, särskilt det extra ostiga, knapriga översta lagret , men det kändes ändå litebland och trist i kryddningen trots att jag saltade och pepprade ordentligt och hade i lite cayennepeppar
Blanda grädde, senap, honung och vitlök med grovt riven lök och salt. 3 Gratinera mitt i ugnen ca 25 min. 4 Lägg ner i kokande saltat vatten och låt koka ca 3 min. 1 vitlöksklyfta, riven
Det har varit en del sötsaker här på bloggen senaste veckan, vi får absolut variera med lite mat nu. Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i att slänga mat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivna makaroner i kylen fick dessa förvandlas till “mac and cheese”, en krämig makaronigratäng med ost och annat gott
Klassisk brittisk street food. Blandamandelmjöl, parmesanost, salt och peppar i en djup tallrik. Egentligen ska fisken friteras, men det är billigare och nyttigare att steka den i smör och olivolja och steka klart i ugnen
Har ni aldrig smakat en riktigt god, klassisk mac and cheese så bara måste ni prova detta recept. Mac and cheese är en amerikansk klassiker och tillagar du den på rätt sätt så kommer du aldrig att vilja koka vanliga makaroner igen
Blanda ned osten och rör tills den smält ned helt. 2 msk vitt mjöl. 3 dl standardmjölk. Så här gör du. Smält smör i en tjockbottnad kastrull, gärna gjutjärn, vispa ned mjölet och bryn i ca 2 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.