men nu så. Men det är verkligen en ren fröjd. Tyvärr har det inte riktigt hunnits med. Eftersom vi planerat för en härlig hemmakväll, hade vi siktat in oss på en härligt god middag också
Se till att ha mycket mjöl på bordet så att degen inte fastnar i bordet. Degen ska inte vara för kletig men heller inte för torr… Rulla en stor boll av degen och skär ett kors för att enklare kunna kavla ut det
detta blev mycket smakligt och var rätt enkelt att slänga ihop, men trots att vi använde ett fett kött, avocado och rapsolja samt en fet yoghurt så kändes det ändå som att den där mättnaden man nu vant sig vid inte infann sig
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela via LinkedIn (Öppnas i ett nytt fönster)Click to share on WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihop så att du kan dela den i tre bitar. Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas
Idag vid matbordet var brorsan utbytt mot min far, men samma upplevelse upprepades. Idag blev jag så sugen på sjömansbiff, och kommer ihåg när man var liten och detta stod på bordet till inlagd gurka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.