Vi har gäster här i kväll till middag det är M och de små godingarna M&M, det gäller att inte äta allt på en gång nu har vi tomtepannacottan kvar det får bli lite senare i kväll
Perfekt mat att bjuda andra på tycker jag, eftersom den är näst intill kolhydratfri, innehåller mer fett än vad många vanligtvis äter, samtidigt som det inte är en anrättning som badar i smör
Jag vet inte vad det beror på men det blir alltid så att mer tid behövs i ugnen än beräknat för att potatisen ska bli tillräckligt mjuk i den här typen av potatisrätter
Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gott och mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Jag brukar inte använda mig av termometrar och sånt när jag bakar utan brukar chansa lite när jag ska ta ut brödet och det brukar bli rätt bra ändå, slapp degrand och degighet inne i brödet
(inte mitt påhitt att gå upp såååå tidigt) bakade vi grova frallor, som jag varmt kan rekommendera. (inget vetemjöl här inte) Vi gillade de skarp här hemma
Den här är toppen… Jag var nästan säker att jag hade lagt ut den redan, men hittar inte så tydligen NOT… Fick inspiration från en kompis och har ändrat lite
Jag visste inte att det är maskrosblad (. ) i den men varför inte. Om man inte har möjlighet att plocka maskrosblad kan de uteslutas eller ersättas av någon annan örtkrydda t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.