Inkokta, grillade päron med rödvinbärskesella
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Päron
  • 2 msk färsk oregano, plockade blad
  • 1/2 dl pistagenötter, rostade och grovhackade
  • Garnering
  • 2 dl kesella, 10%
  • 2 msk strösocker
  • 125 g röda vinbär, spara några bär till garnering
  • Rödvinbärskesella
  • 1 röd chili, hackad
  • 1 vaniljstång, delad och urskrapad
  • 1 1/2 dl strösocker
  • 3 dl vatten
  • 2 dl vitt vin
  • 1 citron
  • 2 stora eller 4 små Conference­päron, skalade

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.