Fördela solroskärnor ovanpå osten. Grädda i mitten av ugnen tills flarnen fått lite färg. 1solroskärnor1. Strö ett tunt lager riven ost i ett kakmått somär 7 cm i diameter
Han steker rårakor och det frasande ljudet när hon tar en tugga är oemotståndligt. Nu tar det knappt ett år innan vi får se hur fortsättningen blir för alla fina karaktärer
Det härär den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Vi fick med oss en härlig goodiebag hem, somtyvärr inte tagits fram förrän nu. Här hemma fullkomligt älskar vi tapas, det är ju bara såååååå mysigt att sitta och njuta, plocka och äta i timmar
Galet kanske, men kan man inte sova är det lika bra att göra något kreativt än att bara sno runt i lakan som till slut känns mer som en tvångströja än något rofyllt mot kroppen
Hur som helst, ofta brukar jag göra i ordning något jag lagat tidigare – som till exempel igår tog jag fram en bit av den härhärliga pajen från frysen och lät den tina under tiden jag var yogade
Gotta till det med lite grädde som förhöjer smaken och tillsätt dill, salt och peppar efter smak. Soppa är ju så gott och i synnerhet fisksoppa, dessutom värmer det gott nu när det börjar bli kallt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.