Den goda vårmiddagen förra helgen avslutades faktiskt med varsin liten, men naggande god efterrätt. Den här gången ville jag göra en sådan liten mängd mousse att det bara kändes meckigt att krångla med ägg
Kanske för att man kopplar det till sommarlov, sommarstället, mys med familjen, allsång i vardagsrummet…ja, lite allt möjligt som hör sommaren och ledighet till
Resan gick under benämningen ”Solens mat & Italienska delikatesser” och var en ordnad gruppresa där vi flög ner till Rom direkt från Landvetter för att sedan med buss ta oss runt
Har redan börjat tänka till kring sonensstudent nästa år, och tänker att vi kanske ska ha något att bjuda gästerna på för att hålla dem lite sysselsatta innan alla är på plats och maten är framdukad
Ibland får jag för mig att jag vill mixtra ihop någon egen kaka, då kollar jag runt lite och tar lite här och lite där, och har man tur så blir det gott
Lite olika grönsaker finns det alltid hemma så jag använder lite olika från gång till gång men det räcker att bara ha lite svamp hemma så blir äggengenastlite roligare
Och självklart kan den göras i mindre proportioner tillen helt vanlig god middag. En lättlagad rätt som passar utmärkt på studentbuffén, lite roligare än att bara lägga upp färdigskivad rostbiff som den är
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.