Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Ni blandar helt enkelt mangochutneymed röd currypasta, ljus soja och zest från lime. Det viktiga är att ni serverar quesadillasen tillsammans med er röd curry kryddade mangochutney vid sidan om också
Salta lätt och krydda med kycklingkrydda. Tina upp och rensa dem. Servera med ris och sallad. Lägg dem i en smord ugnsform och lägg en smörklick ovanpå varje file
MangoChutneyoch Västerbottenost, visst låter det lite konstigt. Man bara skivar upp lite bröd, förslagsvis något trevligt surdegsbröd, sedan brer man på lite MangoChutney
Vi åt ugnsrostad potatis och morötter till grytan (båda gångerna) och det passade jättebra men jag förmodar att det blir gott med ris eller bulgur också
Fågel medindiska smaker. Efter vår svenska husmanskost och traditionell, turkisk mat ligger det indiska köket på en god tredje plats bland världens godaste mat, enligt min åsikt
Dagens middag blir Indisk kyckling med kokos och chili, serveras med blomkålsris. Medan grytan puttrar river du blomkålen på det grövsta på rivjärnet, och steker några minuter i kokosolja, salta efter smak
Denna linsgryta kan gärna serveras med tillbehör som ris eller liknande. Det här har jag längtat efter länge och blev så glad när jag äntligen fann receptet i ett gammalt nummer av Laga Lätt
Supergott med det söta i mangochutneynoch det salta i cashewnötterna. Vi har haft en lugn och mysig helg med promenad, lite shopping, tv och mycket god mat och fika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.