Lägg i en paket ost och strö rikligt med persilja över filen. Lägg en bädd av svamp och ost på smördegen och lägg sedan fläskfilén på bädden och rulla ihop smördegen
Lägg i smörad panna med skarven ned. Serveras med potatis eller potatismos lingonsylt och SyltadrödlökKoka upp1 dl sockero,5 dl ättikssprit2 dl vattenlåt svalnaSkiva rödlök jag tog 4 styckenoch lägg i glasburk med 2 lagerblad5 kryddpepparkornsalt och svartpepparhäll över lagen och låt stå över natten. Skiva rödlök jag tog 4 styckenoch lägg i glasburk med 2 lagerblad
Här serverade vi medostquesadillas, syrad rödlök, gucamole och tomatsalsa. Lägg riven ost mellan två vetetortillas, stek på medelhög värme i torr panna tills osten smält
Vispa ihop ägg och grädde med riven ost, en nypa salt samt peppar. Ha ner vetemjöl, salt, ättika, smör och vatten i en bunke och rör ihop allt med en plastgaffel
Galette är en tunn bovetepannkaka som serveras som fransk ”streetfood”, vanligen fylld medost och skinka, ägg som steks på insidan av den ihopvikta pannkakan och ibland även rökt lax och sparris
Lägg på grönsakerna och strö över ost. Krydda med salt och peppar. Täck med folie om ytan blir mörk. Arbeta degen väl i 5 minuter med maskin. Dela på mitten och lägg i två smorda formar med löstagbar botten, 24 centimeter i diameter. 2 rödlökar . 2 dl riven parmesanost
Smaka av med salt och peppar. Syltadrödlök. 4 rödlökar. Salta och peppra köttsidan på fisken. Blanda olja, citronsaft, vitlök och sirap till marinaden och pensla på fisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.