Add salt, baking powder, and gluten free flour to wet mixture and whisk until smooth. Begin heating a skillet over slightly less than medium heat (4 out of 10) while you make pancake batter. Pour ¼ cup spoonfuls of batter onto skillet and cook for 3 minutes or until edges are set and pancakes are bubbly in the middle. 1¼ cups Cup 4 Cup Gluten Free Flour*
Den här gången får det bli goda pannkakor med fyllning av gräddkokt grönkål, ädelost och nötter. Jag kallar dem inte crepes, för crepes brukar vara tunnare, och de här pannkakorna är mer matiga och lite tjockare
Förutom att dessa pannkakor är oerhört lättlagade är de även fria från gluten och mjölk. Pannkakor är en maträtt som jag aldrig kommer att tröttna på för de går att variera i oändlighet
1. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt ägg och mjölk, blanda tills det är klumpfritt. 2. Låt stå och dra i 10 min så fiberhusken gör sin verkan och smeten blir tjockare
Good morning peeps. Summer has arrived in the town of Borås, Sweden, where I live. We've had a few days of lovely sun but I am admittidley not expecting any more due to Borås being one of the rainiest cities in the country
Som jag skrev om tidigare har jag fått hem Kristin Kaspersens senaste bok Good Food – glutenfritt, gott och mycket grönt med Kristin utgiven av Bonnier Fakta
Jag drog mig till minnes att jag i någon pärm ska ha ett recept på pannkakorutangluten. Dessa är så goda att man nuter av dem även utan att vara glutenallergiger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.