I skolan håller vipå att laborera fram den mest perfekta Crème caramellen. Vi testar massor av recept, laborerar med tider, konsistenser, färger, former och smak
Och här kommer efterrättstipsen. Jag kommer att fylla på med recept ända ini kaklet. Så har niinte bestämt er för vad ni ska äta, så kikainlite då och då
Spola av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Koka upp porter, saft, portvin, soja, timjan, enbär, buljongtärningar, skalad och klyftad lök och skalade vitlöksklyftor, i en stor gryta
Brantevikssillen är en populär sill och många hittartill bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd påfärdiginläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finnstillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fintinnanlår och valde då att köra en saftigrostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hittade en bit hjortkött långt ini frysen och det passar väl bra så här i höstrusket. Ytterlår lämpar sig utmärkt till ett långkok i gryta så det fick det bli
Här kommer tipspålitetilltugg som ni kan bjuda era vänner påtill mellon ikväll. Förra lördagen hade vi gäster hemma och tillvälkomstdrinken bjöd jag pålite goda tillbehör som är superenkelt att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.