Vi har en del saker från Le creuset och är jättenöjda med dem och jag har länge velat ha en pajform från dem och nu har jag äntligen det =) Den är lite större än de pajformarna som vi har haft tidigare och har högre kanter (skönt att det interinner över lika lätt) och hela formen känns mer stabil och robust
Var hos minfrisör/vän och trollade litemed håret. Barnen örkade för varje klunk jag tog, fick be dom sluta med det efter ett tag eftersom det liksom förtog lite av det hela
Jag använde persilja som smaksättning, men det går såklart lika bra medbasilika. Det är visserligenväldigt vackert när man tittar ut över en snötäckt trädgård men jag suktar efter det där nya gröna bladen
Däremot har jag några nyafavoritingredienser, som i alla fall jag tycker gör salladen betydligtroligare, så jag tänkte att jag kunde dela medmig av dem med er
Tillsätt ägg, yoghurt och kokosolja (jag värmde kokosoljan imikron fast man kanske inte borde)Rör om, låt vilamedan du tar fram plåt med bakplåtspapper du smörjer med kokosolja eller smör
Strössla över litekakaonibs, ta med den ut i solen och njut. Chiafröna gav det en fantastisk mjuk konsistens, liksomlitefluffigare än annars och så fick jag testat minaljuvligakakaonibs
Den har varitminfavorit ända sedan barndomen. Igår fyllde jag år och i söndags hade jag kalas. Vill man göra den mindre så är det bara att halvera receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.