Nötbotten. Sätt ugnen på 175° • Lägg hasselnötter ochmandlar i en mixer och mixa till ett fint mjöl • Tillsätt bakpulveroch socker, blanda ihop • Rör därefter ner sirap och sist äggvitan• Häll smeten i en bakplåtspappersklädd springform(cirka 24 cm i diameter) och grädda i 15–20 minuter • Låt svalna
Vi var dock trygga inomhus på Rambla, ett nytillskott bland Londons tapasrestauranger och vi var alla taggade att testa den catalanska maten vi hört så mycket om
Landet, London, landet, Kalix, landet och hem igen. -”London, varför då. Det fina med London är dock att man inte behöver inmundiga bönor och blodkorv, staden har nämligen så mycket mer att erbjuda
Trevlig början på veckan alla. Här brinner ljus, ljusstakar och Nykarleby-stjärnan och sprider lite julstämnigt, till och med miniänglaspelet snurrar så änglarna nästan står rätt ut
Vi avslutade vår Englandstrip med några dagar i London. Så det gjorde vi redan första dagen i London. 67 Brick Lane, London E1 6QL, England. _Review-g186338-d2256061-Reviews-Brick_Lane_Brasserie-London_England
Jag blev kvar i London över påsken eftersom jag har möte med min handledare om min masteruppsats nu i veckan, ingen mening att åka till Sverige över helgen bara
Jag fick dessutom förtroendet att vara bröllopsfotograf och fick med andra ord en chans att tjuvkika på fina familjen innan bröllopet i en park under en spaljé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.