AmmisiburkAMMISI BURK MedanFredrik lade upp kvällens ammis, en creme med underbart tight gelé på havskräfta och toppad med löjrom iHusmorsfavorit, snygga syltburkar, fick jag skölja och rensa örter, HusmorLisa-perfect
Scan har försett migmed prov på en ny produkt som jag ärligen kan säga att jag innerligengillar. De danska står med stag isidan hela livet, de svenska har gott om plats och får vara utomhus
Idag är det riktigtruggigt väder här med snö och blåst. Krydda med svartpeppar. ) Jag har ändrat på mängden tomater och jag använder krossade tomater istället för hela tomater
Denna värmande och krämigakikärtsgrytamed kokosmjölk och brysselkål var precis vad som behövdes denna mörka onsdag då vi vaknade upp med vetskapen om att Trump blir USA
Ni vet när man lagar en rätt påriktigt för första gången, från grunden medfina råvaror, smakar och sedan undrar varför det har tagit så lång tid att testa detta
Garnera med äpple och kanelstång. äppeljuice. Tillsätt rom och häll upp i glas. 1limejuice, pressad. 1ingefära, färskriven. 1, skivat äppleÄppel- och romdrink Blanda äppeljuice, limejuice, socker och ingefära
) och spetsat med Xanté blir det en perfekt välkomstdrinkpåadventsminglet. ( Det hade varitmysigtmedrimfrost och snö utanför fönsterna när adventsljusen tänds
MANLIGFAVORITMENYAv den gode Tore har jag lärt mig att de tre rätterna i en meny ska ha olika struktur och här är det då en tarte till förrätt och ett flarn till efterrätt - men jag kan nu tala om för alla damer som vill laga något fint för mannen med stort M - satsa påViktors meny
”På lördagskvällen smakar det bra med en Broccoli- och gorgonzolapaj med sallad och hembakad baguette” – mat som Polly-Annor har fixatpå torsdagskvällen…
Rör ut gelatinetmedlite av hallonblandningen och häll det i en fin stråle ner i resten. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.