Vi var bästa sortens gäng. Ser ni den färdiga limpan längst ut med frön mest på toppen. För en som mest gjort filmjölksbröd och köper sin pizza var det här så himlans roligt, matnyttigt och givande
Det kan vara frestande att vrida upp temperaturen på ugnen eller spisen för att spara tid, men för att vara säker på att skinkan inte ska bli torr så ska du låta bli
svartpeppar. Den här helgen gick, precis som alla andra helger, alldeles för fort. Hacka under tiden lök och zucchini och låt bryna med när färsen fått lite färg
Ta vad du vill (makrill är i särklass godast, men bara om du nyss dörjat den själv) men för att receptet ska funka måste det vara en hel, ganska liten fet fisk
nymald svartpeppar. Lägg dem i formen och ös med marinaden. Vänd kyckling och päron 2-3 gånger under tillagningstiden. Blanda ner citronskalet när ca 10 min återstår. 4 personer Ingredienser 4 kycklingklubbor, (ca 1,2 kilo) 1 tsk salt 1 krm nymald svartpeppar 2 päron 1 citron, finstrimlat skal Marinad
När denvar klar silade vi av vattnet och använde samma vatten att koka pastan (penne) i. Grönsakerna vi använde var olika sorters bladsallad och bladspenat, körsbärstomater, gurka, majs och paprika
Från och med i dag skickas Olga Rönnbergs nya bok ut till dem som har beställt den. Boken kan beställas från Olga Rönnbergs företag Mamma Fitness, från Bonnier Fakta och den kan även beställas från Bokus, CDON och Adlibris
Så kommer det ett livstecken från den där matbloggaren som varit så tyst på sistone. Nej, det har jag inte även om jag stundtals har undrat om jag varit "slut som artist" när jag helt sonika bytt middagen mot en tallrik havregrynsgröt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.