Nyårsafton närmar sig och förväntningarna är som alltid höga, godaste maten ska serveras i vackraste klänningen, finaste champagnen ska drickas med de bästa vännerna och man ska vara på sitt allra soligaste humör
-Hundra personer. Hundra personer. Jag intygade att jag självklart ville ställa upp, men att jag kanske lätt hade överdrivit min förmåga att under givna förutsättningar kunna leverera paella till ett sällskap på hundra personer
Gick till en sjö där vi tog en fika och åt muffins, gick sedan vidare och träffade en farbror som berättade att det hade kommit en bäver till ett vattendrag i närheten… det var två hundra år sen sist det fanns bäver där, kul att de kommer tillbaka
Jag använde mig av aluminiumformar som jag hittade i en kökslåda (köpte dem för hundra år sen när jag hade tänkt göra mazariner men det har fortfarande inte skett) och kakorna lossnade enkelt från dem men jag tror det funkar lika bra med vanliga bullformar
Kom på då att jag ju har ett recept som är hundra gånger snabbare och är ett riktigt enkelt recept att ta till när man får plötsligt craving efter t ex semlor
Jag trodde att de skulle tycka att det smakade för mycket men hade hundra procent fel. Fler favoriter från senaste Smakbox (5 gryner rekommenderas varmt
Har nog nämnt min kärlek till soppa typ hundra gånger innan, men jag fortsätter lite till. Okej, det här är kanske det minst märkvärdiga som jag gett er men det är något av det godaste
Det är värt det hundra gånger om när man väl sätter sig till bords sen, jag lovar…. Det är värt det hundra gånger om när man väl sätter sig till bords sen, jag lovar…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.