4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Riv vitkålen tunt med en osthyvel. Lägg i en bunke och häll på vinäger, olja och kryddor. Strimla isbergssalladen och skär gurkan i smala stavar på längden
Fishcakes0,5 röd chilifrukt, utan kärnor 4 klyfta vitlök 1 tum ingefära, skalad 1 citrongräs 5-6 salladslökar 1 limefrukt, juice och rivet skal 1 msk sesamolja 500 g torsk (eller kolja, utan skinn och ben) salt 1 ägg 2 dl pankoströbröd 1 msk strösocker salt. Panering2 ägg, vispat med 2 msk vatten 2 dl pankoströbröd. Limedressing3 dl crème fraîche 1 msk strösocker 2 limefrukter, skal och juice ev salt
Laga Sesamnuggets enligt anvisning på förpackningen och lägg in klyftpotatisen i ugnen och tillaga enligt anvisning på påsen, alternativt klyfta din egen från färskpotatis och toppa med lite olivolja samt salt, peppar och timjan
Laga Sesamnuggets enligt anvisning på förpackningen och lägg in klyftpotatisen i ugnen och tillaga enligt anvisning på påsen, alternativt klyfta din egen från färskpotatis och toppa med lite olivolja samt salt, peppar och timjan
Jag ugnsstekte bara med kryddor och smör och gjorde en enkel för-primörssallad till med kokt småpotatis, så vi kan ju låtsas att våren är här på riktigt
Hon och jag tog faktiskt två bitar var till en kopp matcha-te efter middagen. Jordärtskock-soppa. Det blev en riktigt god jordärtskocksoppa med en krispig sallad, ärthummus och fröknäcke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.