60 grader
Men den kräver sin rödvinssås däremot. En riktigt fin, långlagad rödvinssås som fått puttra och reducera ner med härliga smaker, syran av rödvinet och den smakrika kalvfonden, det går inte att beskriva hur bra det passar ihop! Så här kommer såsen som jag älskar att stå och vispa i och lägger gärna extra tid på en ledig lördagseftermiddag. Det är värt det hundra gånger om när man väl sätter sig till bords sen, jag lovar…
Späd eventuellt med vatten om den känns för tjock. Nagga och förgrädda i 225 grader i 10-15 min. Denna pajdeg gjorde jag även glutenfri så Anders kunde äta
Till Huvudrätt blev det en klassisker här hemma, de goda Gorgonzolabiffarna som vi gjort ett antal ggr men denna gång blev de extra goda då jag hade lite rödvin och bacon i såsen
Hit gör du med fördel dagen innan tårtan skall serveras. Om du även garnerar med lite salta pinnar så tänk på att inte sätta i dem förrän det är dags att servera
Men vi köper margarin plattor som är gjorda för wienerdeg. ) Men jag tänkte ändå försöka hjälpa till att visa hur man ska göra efter som jag vet att det inte är det lättaste
Jag har gjort en stegförsteg beskrivning på hur man gör nallen. Han stod och torkade så fint på min köksbänk och förgyllde den tid jag spenderade i köket att jag har funderat på att göra en likadan som får pryda mitt kök
Stegförsteg. En tygbit släpper igenom luft men är samtidigt tät nog för att hålla flugorna borta. Sätt gärna ett fat under burkarna för att förhindra fläckar när äppelcidervinägern jäser och rinner över kanterna
Det kan också hjälpa att generellt balansera tarmfloran över tid med en extra enzymrik kost. Nedan föreslår jag metoder och steg att ta som garanterat leder i rätt riktning mot att läka helt och fullt
Det du behöver för att göra gelatinblomman. Massan ska hålla sig i en lagom konsistens, den får inte var för rinnig men inte heller för tjock, du märker när du har den perfekta konsistensen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.