Holy moly hirssallad med grillad aubergine
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 2 dl hirs
  • 4 dl vatten
  • 10 champinjoner, delade två gånger
  • 8 coctailtomater, delade två gånger
  • ¼ syrligt äpple, skuret i små tärningar
  • 2 ½ dl bladpersilja, grovt hackat
  • 15 myntablad, skurna i tunna strimlor
  • 1 stor aubergine
  • salt
  • 1 msk extra virgin olivolja
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 2 tsk agavenektar
  • 1 tsk sumac
  • 1 tsk torkad timjan
  • ¼ tsk rosa salt alt. bords

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.