Smakrikt, mättande och framförallt riktigtgott. Idag blev det ännu en dag iasiatiskt tema när vi gjorde en gryta vi döpt tillChickenthai red curry som bland annat har kokosmjölk, thai red curry och även jordnötssmör isigvilket blev en perfekt kombination
Den här rätten åt jag tillmiddag härom dagen och det var verkligen så gott. Receptet har ni här. Den här rätten åt jag tillmiddag härom dagen och det var verkligen så gott
Kan erkänna att jag fuskade lite med receptet. Som vanligt så hoppade jag över koriandern. Plus att jag är mer förtjust i röd curry än grön, så tog det istället
PineappleThaiChicken är en extra mildkycklinggryta med mycket smak som passar hela familjen. 4 portioner. 400 g kycklingfilé, itärningar 2 msk olja 1 påse Santa MariaasianSpicesorganicpinappelthai 1 burk Santa MariaOrganic Coconut Milk 0. - Läs hela inlägget här 4 portioner. 400 g kycklingfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.