Hokkaido japanese sweet milk loaf 北海道牛奶麵包
cookiesandsweets
cookiesandsweets
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 timmar Svårighetsgrad
  • 1 dl mjöl
  • 1 1/4 dl mjölk
  • 1 1/4 dl vatten
  • 1 sats tangzhong redning
  • 50 g färsk jäst
  • 1 dl socker
  • 2 1/2 mjölk/grädde ( själv tog 1 1/2 dl mjölk och 1 dl grädde) varm, ca 37 grader 2 ägg 1 msk kondenserad mjölk eller mjölkpulver
  • 1/4 tsk salt
  • 125 g smör rumstempererat
  • 11 3/4 dl vetemjöl
  • 1 1/4 dl water
  • 1 1/4 dl milk
  • 1 dl bread flour

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.