I helgen när jag hade min balkongmiddag med Jessica så gjorde jag Hallonmojitos till oss. Jessica är ju ‘One of a Kind’ för hon kom till middagen i en gul klänning för att matcha min balkong som i sommar går i gult
Eftersom det har varit dåligt med högtidsdagar på sista tiden, och väldigt gott om härlig äggvita efter all vaniljkrämskokning här i bageriet, bestämde vi oss för att det är Marängsvissens dag imorgon
När jag var ny här i Sverige hade jag svårt att skilja mellan rev och räv. Sedan dess har jag gjort vissa framsteg när det gäller svenskan och kan t o m laga en middagsrätt med ”e”
Nu är den alltså här, och såhär ser den ut. Vi är så himla glada, stolta och nöjda. Alla recept är vegetariska, men många recept är just bara ett recept på en variant på potatis
Det jag dock kan avundas dem som idkar tacofest varje fredag är plockandet, pillandet, den lilla buffén av tillbehör och den egna matlagningen vid bordet
Koka upp vattnet, (i vattenkokare gärna), blanda i salt o socker o rör om så det löser sig. Ha den avsvalnade lagen i ett kärl (trångt) o se till att det täcker din kyckling
Gör så här. Vispa ägg och socker pösigt, gärna med elvisp. Sätt ugnen på 175°. Smörj och bröa en form med hög kant, 25x30 cm eller lägg i ett bakplåtspapper
Det är ingen slump att ALLA matvarukedjor nu säljer högrevsfärs och briocheliknande hamburgerbröd. Det är heller ingen slump att Scan och andra liknande företag börjat sälja färdig pulled pork
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.