Hjortronsufflé med rosmaringlass
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Sufflé
  • 8 st cocotteformar
  • 1 msk smör
  • 1 msk strösocker
  • 450 g hjortron
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 msk maizena majsstärkelse
  • 180 g äggvitor
  • 2 tsk citronsaft
  • pressad
  • 4 msk strösocker
  •  
  • Rosmaringlass
  • 2 1/2 dl vispgrädde
  • 2 1/2 dl standardmjölk
  • 40 g glykos
  • 1/2 vaniljstång
  • delad
  • 1 st rosmarinkvist
  • finhackad
  • 5 st äggulor
  • 75 g strösocker
  •  
  • Hjortronsås
  • 200 g hjortron
  • 30 g strösocker
  •  
  • Mandelflarn
  • 50 g sötmandel
  • 50 g smör
  • 1/2 dl strösocker
  • 50 g glykos
  • 1 msk vetemjöl
  •  
  • Garnering
  • Florsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.