Koka upp under vispning och täck med plastfilm. Vispa äggvitan med 1 tsk citronsaft och 1/3 del av sockret till marängskum. Fördela smeten och stryk jämn med palett, de kan förvaras i kyl upp till 4 timmar före bakning eller plastas och frysas in några veckor innan
Marängen ska vara klar samtidigt med krämen, för den ska blandas direkt. Det är mycket viktigt här att man smörjer sina formar med rumstempatsmör och sedan sockrar dom efter så sufflen inte fastnar i kanten, då stiger den inte i ugnen
Pinjekaka medrosmaringlass. Med tanke på hur mycket jag åt igår så borde jag vara mätt fortfarande. En lite otippad aioli gjorde intryck på mig, den var nämligen smaksatt med pepparrot och visade sig passa alldeles utmärkt till skaldjur
Klä en terrinform med plastfolie. Rosmaringlass. Koka upp grädden med rosmarinen. Skär päronterrinen i portionsbitar och servera rosmaringlassen på kanelkakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.