Kolastekta kaneläpplenmed rosmarin och vaniljglass. Om du inte vill göra egen glass så går det förstås bra att servera den med en kula god, färdigköpt vaniljglass
Hjort, kantareller och trumpetsvamp i en härlig kombination, kryddad med både enbär och rosépeppar. Helt enkelt en suverän höstgryta att njuta av i höstmörkret, tillsammans med ett gott rödvin så är fredagsmiddagen fixad
Servera svampragun medhjortgrytan och potato skins. Hjortgrytan. Jag tycker att det är väldigt gott med vilt, men jag är inte direkt van vid att tillaga det
Något som är väldigt gott är stekta äpplen med kanel och socker. Det kan man väl egentligen para ihop med rätt många tillbehör som glass, grädde eller vaniljsås
Häng med i receptet så ger jag dig tips. Jag vet också att det finns vaniljessenser att köpa, både sötade och osötade om det skulle vara något för digVill du hellre servera vispad grädde till kaneläpplena så vispar du den nu
Denna efterrätt gick dock ner i mig med rasande fart. Servera varma med en klick vispad grädde. Det är inte ofta vi äter efterrätt men i lördags ville jag göra både förrätt och efterrätt och valde då att använda äpplen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.