Hjort, kantareller och trumpetsvamp i en härlig kombination, kryddad med både enbär och rosépeppar. Helt enkelt en suverän höstgryta att njuta av i höstmörkret, tillsammans med ett gott rödvin så är fredagsmiddagen fixad
Servera svampragun medhjortgrytan och potato skins. Hjortgrytan. Jag tycker att det är väldigt gott med vilt, men jag är inte direkt van vid att tillaga det
Far soffriggere a fiamma media fino ad imbiondire lo spicchio d’aglio. Champignon aglio e salvia. In una padella versare un filo d’olio ed aggiungere l’aglio schiacciato e la salvia tritata in modo fine
Säkert ännu godare med färsk salvia, men det fanns tyvärr inte på vår ICA. Lördagens middag blev lite smålyxig med fläskytterfilé, bacon och vispgrädde i såsen
Smaka av med salt och peppar. Fräs löken lite och slå på vin,grädde,kalvfond,salvia och lägg i köttet. Vardagsmat, snabbmat=)fläskkarré, i skivor2 dl grädde1 gul lök,finhackad2 dl vitt vin1 msk kalvfond1 dl hackad salviasalt,pepparBryn köttet,salta peppra, ta upp det och lägg åt sidan en stund. 1 dl hackad salvia
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.