Platta till sist ut "bollarna" med en stekspade så att de sjunker ihop lite. Knäck äggen i en bunke och vispa i grädden, vänd ner kryddorna och till sist ströbrödet, låt stå och svälla en stund
Finhacka salladslök, och skiva vitlök. Rör om snabbt och servera. 150 g Färska haricots verts. 11 msk MatoljaSkär av båda ändarna på haricots verts. 1Värm upp en panna med 1 msk matolja på mellanhög temperatur. Tillsätt sichuanpeppar och stek i 1 minut. 1Tillsätt haricots verts och stek i ca 5 min tills de fått färg. 1Medanharicots verts steker, skär ingefära i tunna stavar. 1När haricots verts fått färg, tillsätt ingefära, salladslök, vitlök ochharicots verts
Börja med att skala och dela potatisen, palsternackan och vitlöken i mindre bitar. Cooking with Rachel Khoo, en brittisk kock som lagar fransk mat med en liten twist, väldigt mysigt program
Och till barnen som inte ville ha detta finns en bild längst ner med recept som du kan slänga ihop superfort som garanterat går hem hos barnen som inte vill ha brieost och bacon
Hjortfärsbiffarmed ugnsrostade rotsaker. Hjortfärsbiffar hade jag aldrig gjort, så när möjligheten gavs och vi dessutom skulle ha svärföräldrarna på middag så kunde det väl passa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.