Om ni använder den hashtagenhela vägen fram till jul på eraegnamatkreationer så kommer jaglägga upp ditt, och allaandras foton, här på min blogg på julafton
Vispa kontinuerligt på medel-låg värme tills blandningen är väldigt tjock. Jagharalltid trott attdettavar den ultimatacomfort-maten och jag förstår varför när jagtittade i ingedienslistan och insåg hur mycket ost som skulle i
Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i attslängamat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivnamakaroner i kylen fick dessaförvandlas till “macand cheese”, en krämig makaronigratäng med ost och annat gott
Blandamandelmjöl, parmesanost, salt och peppar i en djup tallrik. Klassisk brittisk street food. Blandasamtliga ingredienser och ställ kallt i väntan på servering
Har ni aldrigsmakat en riktigt god, klassiskmacand cheese så bara måste ni provadetta recept. Med massa ost, massasmak och massa kärlek så harbloggarenSapodilla Brown skapatdetta recept som får det attvattnas i munnen
4-6 500 g makaroner 1 l mjölk 6 msk smör 3/4 dl vetemjöl 1 riven, liten vitlöksklyfta 1 tsk dijonsenap 2 krm cayennepeppar 1 tsk salt 150 g riven lagradcheddarost 150 g parmesanost eller gruyère 1 dl panko (asiatiskt ströbröd) Lägg till i inköpslistan
Put the sage, sugarandsalt into the bottom of the shaker. You're not trying to puree it, but you want it really well bruised so that it releases more flavour
Igår lagadejag och mina elever macaroniand cheese på vår lektion. Eleverna ville ha en mild variant så vi hadespanska pimientos de padron i som är milda små spanskapaprikor
----------. Olof hade fått feeling och ville göra fish and chips, jagvar inte svår. Häromdagendammade vi av vår fritös som stått bortglömd de senaste två åren nere i källaren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.