Det var tur det, för hela den angivna mängden hot sauce skulle nog ha bedövat mina smaklökar (jag gillar stark mat men jag gillarinte om när den är så starkt så att hettan tar bort alla andra smaker)
Smaken är såå krämig, chili ger hetta, smaskig curry och paprika som ger lite sötma. Kycklinggryta det är något vi äter ofta, går att varieraievigheter, men denna är något av favoriten
Strimla en kycklingfilé och lägg ner i vattnet. ½ kycklingbuljong. Koka upp 6 dl vatten med lite Vegete eller halv kycklingbuljong. Koka i 3 minuter. Ansa och tärna fint 2 stjälkar selleri och 1 röd paprika och blanda i soppan. Tillsätt en burk kokosmjölk (165g), 100g skivadechampinjoner, 2 tsk röd currypasta och lime saft av en lime. Koka upp och låt sjuda 3-4 minuter. 1 kycklingfilé. 2 selleri stjälkar. 1 röd paprika. 100 g champinjoner. 1 lime
Och här kommer efterrättstipsen. Jag kommer att fylla på med recept ända ini kaklet. Så har niinte bestämt er för vad ni ska äta, så kikainlite då och då
Här kommer tips på litetilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Förra lördagen hade vi gäster hemma och tillvälkomstdrinken bjöd jag på lite goda tillbehör som är superenkelt att göra
Så här kommer ett helgtips. För någon helg sen så grilladevi ju med Mats. Majskolvar, champinjoner, fläskfilé och så nötkött från Mats egen gård hamnade på grillen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.