Koka också de gröna ärterna enligt förpacknings anvisningar. laxfiléer 175 g styck. 1500 g oskalade räkor. 12 dl crème fraîche. 11 dl vatten. 1. 10. 11 tsk salt. 11 krm svartpeppar. 1150 g haricots verts. 1Topping. 1250 g gröna ärter. 1ärtskott. 1citronskivor. 1pressad potatis. 1ärtpuré. 1laxfiléer175 g styck 500 g oskalade räkor 2 dl crème fraîche 1 dl vatten. 75 dl hackad dill 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 150 g haricots verts Topping 250 g gröna ärter ärtskott citronskivor Serveras med pressad potatis ärtpuréSkala och dela potatisen i mindre bitar. 1Koka samman crème fraiche, vatten och smulad buljongtärning i en kastrull i ett par minuter. 1Ansa bönorna och koka i lättsaltat vatten, häll av vattnet. 1Putsa laxen och fördela bitarna tillsammans med bönorna i en smord eldfast form. Gratinera strax under ugnens mitt i ca 12–15 minuter. 1Under tiden så pressar du potatisen och gör ärtpurén. 1Tag ut gratängen och toppa med kokta ärter, resterande räkor, ärtskott och citronskivor
Jag har bara läst lite kring det, och påminner migom en kost jag åt för några år sedan, och som faktisktsatte resultat i att jag mådde otroligt bra, och faktiskt tappadenågra kilon till på köpet
Strö över riven ost och gratinera mitt i ugnen ca 15 minuter eller tills gratängen har fått fin färg och är genomvarm. 1 st lök. 1 krm vitpeppar. 1 dl riven ost
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 11/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Koka den i ca 10 minuter. Krydda med salt och peppar och baka i ugn 175°, i 10 minuter tills fisken är nästan klar. 150 g kräftost. 1 msk maizena. 1 dl riven ost. 1 st äggula. 5 dl hackad dill 150 g kräftost 1 msk maizena redning 1 dl riven ost Potatismos. 700 g potatis 250 g broccoli 25 g smör 2 dl mjölk salt peppar 1 st äggula Garnera med. 175°, 225°
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.