Fiskgratäng med dill
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g torskfilé
  • salt
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 0.5 dl hackad dill
  • 150 g kräftost
  • 1 msk maizena
  • 1 dl riven ost
  • 700 g potatis
  • 250 g broccoli
  • 25 g smör
  • 2 dl mjölk
  • 1 st äggula
  • räkor
  • 600 g torskfilé färsk eller tinad salt peppar 3 dl matlagningsgrädde 0.5 dl hackad dill 150 g kräftost 1 msk maizena redning 1 dl riven ost Potatismos: 700 g potatis 250 g broccoli 25 g smör 2 dl mjölk salt peppar 1 st äggula Garnera med: räkor Ugn: 175°, 225°

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.