Jag gillar asiatisk mat och det är ganska lätt att göra själv, men man behöver ha lite specialingredienser hemma såsom några olika sorts soja (söt, ljus, mörk med mera), risvinäger och risvin, vissa kryddor med mera
Att doppa ett gott bröd i den himmelskt goda såsen är ett måste och kombinationen av räkornas sötmaoch kryddornas hetta gör den här rätten till en riktigt favorit
Som fiskpinnar och pulvermos och jag vill göra något som tar lite mer tid. Sen äter han såklart med god aptit av den slungade maten på spegelsås, som oftast ju sköter sig själv bättre än fiskpinnarna och moset
Hetoch lite sötsurkyckling. Hetta upp ganska mycket olja (några matskedar) i en wok på hög värme. Det här är en kycklingrätt inspirerad av smaker ifrån Sichuan och Hunan
Så extra glad eftersom den innehåller väldigt mycket grönsaker ochnyttigheter. Här kommer hemligheten hur du får till woken så att den smakar sådär direkt hämtad från thaistället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.