Hetta upp olja i en stekpanna och fräs kycklingstrimlorna så att de får fin färg. Koka ihop vatten, sweet chilisås, kycklingfond, tomatpuré, maizena och vinäger i en liten kastrull
Hetta upp flytande smör och fräs kycklingen på hög värme några minuter så att den får lite färg. Lite thai, lite japanskt, lite kinesiskt ochlite svenskt
Jag marinerade och grillade hel fläskfilé som sedan fick vila lite innan den skivades upp. Häftigt att mixa ner persikohalvor men det ska erkännas att jag var lite skeptisk innan jag testade receptet men jag behövde verkligen inte vara orolig
Vi hade också hjälp av Millian och Milton, nu är det lite jobbigare för Milton som inte har lärt sig att gå än… så han fick sitta största delen i vagnen
Riset ochlite sås åt dottern, men just för dagen så blev det ingen kyckling alls. Som bilden avslöjar så åt vi det här i mitten på december och det var härligt att få lite andra smaker då julsmakerna började tränga ut allting annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.