Då var det dags att dela med mig av nyårsaftonens efterrätt. En väldigt söt och god historia. Jag åt det när jag var liten, när jag var och hälsade på hos min farmor i Tyskland eftersom det på den tiden inte hade kommit hit till Sverige men fanns där
Ännu ett nytt år närmar sig och mat som lätt serveras till stora sällskap är välkommet för värden. Därför kommer här en smakrik och välkomponerad hummerrätt som passar utmärkt som en del av nyårsmenyn
Och här kommer foton från min och Svanhilds sista hela dag i Istanbul. Den här morgonen hoppade vi över hotellfrukosten och åt den tillsammans med Thad på ett ställe som han rekommenderade
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.