Temat på kvällens middagsklubb var grisfest, och jag hade först tänkt mig en orgie i feta detaljer från glada grisar, men kom sedan på mig själv med hur mätt man blir, och hur jag ogillar känslan av att ha ätit för mycket
Detta bjöd vi på. Lägg upp salladen på ett fat, sedan apelsinerna, betorna och sist getosten. Gratängen var färdigköpt, likaså beasåsen sen gjorde jag en kall på yoghurt, dragon, senap (söt), salt och peppar
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.