Temat på kvällens middagsklubb var grisfest, och jag hade först tänkt mig en orgie i feta detaljer från glada grisar, men kom sedan på mig själv med hur mätt man blir, och hur jag ogillar känslan av att ha ätit för mycket
Hur mycket lägger ni på mat varje månad hemmahos dig. Jag hade planer på att köra Snålseptember även i år, men med en tvåmånadersbebis hemma blir vardagen sällan lätt att planera
Här kommer ett snabbt, enkelt och supergott receptpå pasta med bacon och philadelphiaost. Stek baconen på medelvärme i en stekpanna tills det börjar få färg
Så idag färdigställde jag kakreceptet och provade att göra lite olika varianter. Där satt den, som vanligt på tredje försöket (ja det brukar vara då som jag når hela vägen fram)
Det här är min tolkning på den gamla klassikern kålpudding. Grädda i mitten av ugnen ca 45 minuter, ta ut när färsen är genomstekt (beror på ugn och form)
Jag har fått en hel del frågor på hur jag gjorde den men jag var inte riktigt nöjd med det tidigare receptet så nu var det dags att laborera lite till… o dessutom hade vi ingen lunch så det var lägligt
Med sjuka barn hemma så är det bra med lite pyssel. Jag letade fram ett receptpå "trolldeg" som jag sparat sen jag hängde på öppna förskolan med Norah(ganska länge sedan med andra ord)
Om du är ute efter fler schysta recept så finns en hel drös hos DN, Mia Öhrn står bakom receptpå Knäckklubbor, Glöggtryfflar, Lingonkola och Mjölkchokladtryfflar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.