Så var vihemmaigen och allt är tvättat och klart för nästa resa. Det är alltidlite tungt att behöva laga sin egen mat efter att ha blivit serverad i flera veckor men den här gången gick det faktisktlite bättre
Nu är vihemma och jag får äntligen göra mat, oxfilé pasta med riven parmesan blev det ikväll. Julafton kom och gick, vi har varit på besök i Oslo över helgen och haft en väldigtfin jul, god mat, fina presenter och trevligamänniskor
Övernattning hos bästisen för stora A, myskväll med hämtpizza, smågodis och hyrfilm för oss andra, lunchbesök och för att avsluta det hela med ett Me&i-party och lite för mycket shoppat för egen del hemma hos vännen S svägerska
Eftersom vi är tokigai mat så uppskattar viverkligen att våra vänner också är det, och när vi är bjudna till Anne och Ingemar så vet vialltid med all säkerhet att det kommer att serveras det godaste av det goda
-) Eftersom jag är hemma med Rasmus så får hon inte gå på fritids som dom andra får så hon har haft ett låååångt jullov, vilketvi ju givetvis tycker är mysigt men hon saknar allt sinakompisar ändå
Blanda samman i en kastrull, jordnötssmör, sirap och socker. Låt det nästan koka upp under omrörning. Ta av kastrullen från plattan och tillsättris och socker
Men jag tröttnar aldrig på grytor. Kanske den mest praktiska och goda maten man kan göra. Man kan variera den precis hur som helst efter smak och vad man har att tillgå
Nu är vihemma. Hej igen vardagsmaten. Fast litemysigt var det att få äta VANLIG mat. Det tog oss mindre än ett dygn innanvi var innei ekorrhjulet med skola och jobb igen
Det händer att jag rensar ut i kokboksskåpet (skulle vilja kunna säga hyllan), men så lockas jag av någon fin kokbok jag stöter på och fyller återigen på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.