Servera glassen med extra färskajordgubbar, grädde, chokladlarn eller vad du vill. Helt ljuvlig är den här jordgubbsglassen, som jag tycker du ska passa på att göra medan det fortfarande finns svenska jordgubbar att få tag på
Garnera medfärska bär och blad precis innan servering. Blanda ingredienserna till pajskalet och tryck i botten och sidorna på en pajform med löstagbara kanter
Påminner inte den helvita tårtan nästan om en bröllopstårta. Fyll tårtan ordentligt med skivade jordgubbar mellan bottnarna, sedan kan man dekorera med lite vad man vill
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Vit mjuk chokladmousse toppad medjordgubbar och yuzu curd. Jag valde att göra den vita chokladmoussen lätt syrlig med lite kesella för att den inte skulle bli översöt
Ägg blandat medvit choklad. Vit chokladmousse. Marinaden är riktigt god att äta ihop med chokladmoussen så man kan om man vill hälla den över jordgubbarna och chokladmoussen eller hälla den i en serveringsskål och låta de som vill ta av den
FYLLDA JORDGUBBARVIT CHOKLADFROSTING. Svenska solmogna jordgubbar är ju allra godast och de kan man ju äta med mjölk och socker eller en klick vispad grädde men de som finns att köpa i butik nu gör sig bäst med någonslags smaksättning
Dela jordgubbar och lägg i sockerlagen och låt dra några timmarKardemummaströssel. Så perfekt sammansatt och sedan med ett glas Asti till Mmmmmm Hittade den på Victorias BloggVitchokladmoussenKoka upp 2,5 dl vispgrädde bryt 150 gram vit choklad och låt smälta i grädden. Marinerade jordgubbarDela vaniljstång och koka upp med 8 st hackade basilikablad, 2 dl socker, 2 dl vatten och lite svartpeppar till en lag. 150 gram vit choklad
Smält den vita chokladen och smöret över ett vattenbad eller försiktigt i mikron. Spritsa/bred på ett jämnt lager över botten och dekorera medjordgubbar, limezest, citronmeliss och jordgubbsblommor
Nu är det ju blåbärstider så passa på att gör några hemgjorda glasspinnar, än är inte sommaren slut. Smält den vita chokladen och blanda den med kondenserad mjölk
Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad och mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
Så det blev en cheesecake medjordgubbar. Den här smaskiga kakan åt vi på midsommar med vaniljsås. På midsommar måste man äta jordgubbar, det bara är så
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.