Helstekt oxfilé med svamp- och potatistorn
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Helstekt oxfilé
  • 900 g oxfilé i bit
  • 1 msk smör
  • 5-7 krm salt
  •  
  • Potatistorn
  • 1 kg potatis
  • skalad
  • grovriven
  • 200 g skogschampinjoner
  • hackade
  • 1 dl mozzarella
  • riven
  • 3-5 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 msk smör
  •  
  • Karamelliserade smålökar
  • 500 g små stek- eller schalottenlökar
  • skalade
  • 2 msk smör
  • 3 msk socker
  • 3 msk balsamvinäger
  • 3 dl rödvin
  • Salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Tillbehör
  • 500 blandade gröna bönor
  • t ex haricots verts eller
  • Sockerärter
  • Ärtskott
  • Färska timjankvistar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.